top image onze passie

IRIS DIAMANT
RECENSIES STAGiAIRES

Eline
Marjoleine
Hugo
Léonie
Carlijn
Annelieke

 

 


MARJOLEINE 24 JAAR,

Mijn naam is Marjoleine en ik ben 24 jaar oud en volg de opleiding Secretaresse bij Schoevers in Utrecht. De opleiding secretaresse duurt maar 1 jaar. Bij Schoevers leer je van A-Z wat je moet doen en kunnen om een goede secretaresse te zijn en worden! Je moet agenda planningen maken, vergaderingen organiseren en plannen, notuleren, het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten en zakenrelaties, etc. Het is dus erg afwisselend werk.

De theorie die ik heb geleerd pas ik bij IRIS DIAMANT | BLOOM & STYLING toe in de praktijk. Deze stage begon 9 weken geleden. De taken die ik hier heb gedaan zijn heel gevarieerd. De telefoon van Iris stond altijd door geschakeld naar mijn telefoon. Dit omdat ik dan altijd de telefoon kon opnemen. Daarnaast deed ik de agenda planning, inbox van de mail goed bijhouden, reageren op mailtjes, klanten en zakenrelaties bellen, facturen uitprinten en in de administratie, facturen en offertes maken voor klanten, PR voor op Social Media, etc. heel erg divers was mijn stage. Ik was eigenlijk de PA van Iris tijdens mijn stage. Naast de secretariële onderdelen van mijn stage, ging ik ook mee het bedrijfsleven in. Hier zag ik hoe alles wat ik regelde en plande er in werkelijkheid uitkwam te zien. Zoals bij Artemis tijdens Jazz in Duketown. Daar heb ik mee geholpen om de decoratie neer te zetten voor de aankleding van het evenement van die avond. Of mee op inkoop gaan voor bloemen voor een klant. Maar ook ben ik mee geweest naar een borrel voor de ondernemers uit de regio Den Bosch. Dit was ook erg leuk om te zien en mee maken.

Kortom: het was een zeer leuke, leerzame en afwisselende stage die ik hier heb gehad. Je mag je eigen mening geven, je eigen input geven en krijgt goede begeleiding hier.

Ondanks dat mijn stage 9 weken duurde vind ik het heel jammer dat de tijd is voorbij gevlogen. Iris ontvangt je met open armen en veel warmte! Ik heb met heel veel plezier stage gelopen bij Iris!

Gerealiseerd door: demeidenvan.nu | dubbel9.nl

© IRIS DIAMANT | BLOOM&STYLING 2012-2015