top image onze passie

Klanten

particulieren

"Tegen iedereen met trouwplannen die dit leest,  kunnen wij zeggen dat de sfeer op je huwelijksdag zeker geslaagd is, wanneer je Iris de entourage laat verzorgen.

Met alleen onze voorkeur voor kleuren en een foto van onze trouwkleding, is ze aan het werk gegaan. Af en toe een vraag wat we van dit of van dat vonden, en verder hebben we het volledig aan haar overgelaten.

We waren werkelijk overdonderd door het resultaat!

Met een tomeloze energie, enthousiasme en creativiteit heeft ze onze locatie omgetoverd tot een waar sprookje,  wat ons heel veel complimenten heeft opgeleverd.

Bij deze Iris, die complimenten zijn voor jou!"

J. en I.


“Iris heeft veel enthousiasme en veel doorzettingsvermogen. Het is ongelofelijk hoe veel werk ze verzet om haar droom waar te maken.
Ik kom vaak bij haar thuis om te overleggen en het is steeds alsof ik in een sfeervolle koffiezaak zit. Haar huis is net zo mooi als de foto's op haar site en de koffie wordt altijd (echt altijd) zeer compleet geserveerd. Stylen en sfeer zitten bij haar in het bloed.”

J.J. V


“Iris heeft ons geholpen bij onze bruiloft in april 2011. Hierbij deed zij de aankleding van de ontvangst en zorgde ze ook voor een culinaire ondersteuning. Voor ons was dat een perfect begin van de dag. Iris heeft oog voor detail en gaat er helemaal voor!"

"Belangrijkste kwaliteiten: fantastische resultaten, waar voor uw geld, creatief."

J. O.

duq

Studio DUQ

logo cap100

IRIS DIAMANT | BLOOM & STYLING heeft voor CAP100 de aankleding verzorgd op locatie Studio 21 op het Media Park Hilversum. De aankleding bestond uit een spectaculair bloemstuk en bloemstukjes voor op de statafels in de foyer, bloemstukjes voor op de dinertafels in Studio 21 en bedankboeketten.

CAP100 is een stichting zonder winstoogmerk, geïnitieerd door de Lucille Werner Foundation.


vaarwel groot

Als organisatie van de Vaarwel Groot Loop in ’s-Hertogenbosch willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor de aankleding van het GZG terrein met een aantal mooie planten en niet te vergeten de rode loper die op enig moment wit van de hagel was. Dit heeft bijgedragen aan de goede sfeer van het evenement.

Wij kunnen u verder mededelen dat de Vaarwel Groot Loop een bedrag heeft opgebracht van ruim 10.000,- voor de goede doelen.

Namens de organisatie nogmaals onze dank!

http://www.vaarwelgroot.nl

smpe

“Iris Diamant heeft de bloemen verzorgd voor het SocialMedia PowerEvent op 25 november in Maarssen. Dankzij de prachtige bloemstukken van Iris, kwamen de foto's van de sprekers op het podium nog mooier uit. Ook de bossen bloemen als dankzegging voor de sprekers, sponsors en organisatie zagen er mooi uit. Je kan zien dat hier met zorg naar is gekeken. Ik wil Iris met deze recommendation zeker aanbevelen als je zekerheid wil van kwaliteit,stijl en optimale service!”

Corrie Heslinga

Gerealiseerd door: demeidenvan.nu | dubbel9.nl

© IRIS DIAMANT | BLOOM&STYLING 2012-2015